Muslic: “Tegen Genk maar één doel: winnen, kunnen die vierde plaats pakken”

Muslic: “Tegen Genk maar één doel: winnen, kunnen die vierde plaats pakken”

4 mei - 19:55
5

Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge, blikt vooruit op de Champions’ Play-Offs match tegen KRC Genk. Muslic geeft aan dat Cercle Brugge ook tegen RSC Anderlecht had kunnen winnen en wil nu met groen-zwart voor de drie punten gaan tegen Genk.

Muslic blikt terug op de vorige speelronde tussen Cercle Brugge en Anderlecht. “Vorig weekend hadden we kunnen winnen tegen Anderlecht, maar we verzuimden onze kansen af te maken in het vierde en vijfde kwartier, toen we onze tegenstander toch wel stevig in de tang hadden”, citeert Het Laatste Nieuws Muslic.

Muslic geeft aan dat Warleson Cercle Brugge uiteindelijk in het laatste kwartier van de match overeind hield tegen Anderlecht. De hoofdtrainer van Cercle Brugge geeft aan wat de intentie van Cercle Brugge gaat zijn tegen Genk.

“Tegen Racing Genk is er voor ons evenwel maar één doel: winnen. Want ik ben er van overtuigd dat we de vierde plaats in de rangschikking nog kunnen pakken en dat is wat wij als groep absoluut willen”, besluit Muslic. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.