Union kan eindelijk weer winnen: Er zijn harde woorden gevallen, maar dat was ook nodig

Union kan eindelijk weer winnen: "Er zijn harde woorden gevallen, maar dat was ook nodig"

26 april - 09:18 Laatste update: 10:19
6

Union Saint-Gilloise weet na een eerdere 0 op 12 eindelijk weer wat winnen is. De Brusselaars wonnen donderdagavond met 0-3 op het veld van Royal Antwerp FC. Wingback Alessio Castro-Montes blikt terug op de mindere periode. 

Volgens Castro-Montes was het vooral een kwestie van vertrouwen geworden. "We hadden iets nodig om vertrouwen uit te putten", citeert Het Nieuwsblad. "Ik denk dat we dat gekregen hebben."

Al is Union er volgens Castro-Montes wel altijd in blijven geloven. "Maar hebben toch eens de koppen bij elkaar gestoken en goed gepraat", geeft hij toe. "Er zijn harde woorden gevallen, maar ik denk dat het nodig was om eruit te komen."

Castro-Montes leverde zelf de assist af bij de 0-3, maar zal komend weekend niet in actie kunnen komen. Hij pakte namelijk een gele kaart en is daardoor geschorst voor de terugmatch tegen Antwerp. "Dat is jammer, maar nu ben ik wel gevrijwaard voor de match tegen Anderlecht", relativeert Castro-Montes. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)