Castillo haalt zwaar uit naar 'supporter': Zuig mijn p****, smeerlap!

Castillo haalt zwaar uit naar 'supporter': "Zuig mijn p****, smeerlap!"

07-03-2016 10:00

De Brugse huurling Nicolas Castillo is lekker bezig in zijn thuisland Chili. In amper 6 matchen heeft hij nu al 10 doelpunten gemaakt. Toch zijn er ook fans die met hem lachen, maar die krijgen meteen een antwoord.

Een lokale supporter ziet ook dat Castillo aan de lopende band scoort, maar komt graag terug op het mislukte Europese avontuur van Castillo. Op Instagram schrijft de man dat de spits in Europa niets heeft bijgeleerd. Castillo reageert duidelijk erg geïrriteerd op dat bericht, maar op deze manier bewijst hij natuurlijk niet dat hij volwassen is geworden. Hij is duidelijk nog altijd gemakkelijk te provoceren.

Club Brugge moet deze zomer gaan beslissen wat het gaat doen met Castillo. De Chileen heeft 10 competitiedoelpunten gemaakt voor Club, maar stond door zijn opvliegende karakter toch vaak ter discussie in Brugge. Dit is niet zo'n goed teken, al zal Club hem door zijn sterke statistieken zeker kunnen verkopen. Hem zelf houden ligt moeilijk, want coach Michel Preud'homme is geen grote fan van Castillo.