Pellegrini heeft goed nieuws voor City-fans: Kompany is klaar om te spelen

Pellegrini heeft goed nieuws voor City-fans: "Kompany is klaar om te spelen"

12-02-2016 15:08

Manchester City kan zondag in de competitiewedstrijd tegen Tottenham opnieuw rekenen op Vincent Kompany. De aanvoerder van The Citizens is terug speelklaar voor zijn ploeg. Na anderhalve maand blessureleed, is hij terug fit. Dat bevestigde zijn coach Manuel Pellegrini.

Kompany staat sinds eind december aan de kant. Hij blesseerde zich toen aan de kuit. De Rode Duivel hervatte vorige week opnieuw de groepstraining en kan dus opnieuw voluit gaan voor zijn ploeg. "Na al die jaren moet ik niet meer vertellen over welke kwaliteiten Kompany beschikt. Hij is een van de beste verdedigers in de competitie. In oefenwedstrijd met de beloften trad hij al één helft aan zonder problemen, ik denk dat hij klaar is om te spelen", aldus Pellegrini.

Man City moet zondag absoluut winnen van Tottenham om nog aanspraak te maken op de titel. The Citizens nemen het op tegen Tottenham, de nummer twee in de stand. Leider Leicester City gaat zondag dan weer op bezoek bij Arsenal. Het belooft een spannende speeldag te worden.