Weer pech voor Broos: degradatiekandidaat stuurt hem wandelen

Weer pech voor Broos: degradatiekandidaat stuurt hem wandelen

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2015 om 10:00wo 23-12-2015 om 10:00

Met drie landstitels en twee bekers op je naam moet het makkelijk zijn om een ploeg te vinden, toch? Hugo Broos ondervindt al een tijdje het tegendeel. Na zijn vertrek bij het Algerijnse Hussein Dey vorig jaar vindt hij maar geen nieuwe club. In Sport/Voetbalmagazine onthult hij wel dat hij er een keertje dichtbij was.

De telefoon van Broos staat dit seizoen niet roodgloeiend, maar na het ontslag van Harm Van Veldhoven bij Westerlo was er heel even hoop. Broos geeft aan dat hij één van de opties was om Van Veldhoven te vervangen: lang duurde het feestje niet, want Bob Peeters tekende al heel snel. "Eén keer heb ik iets gehoord, van Westerlo, maar die afspraak is niet doorgegaan. Vrede heb ik daar niet mee, ik vind het jammer", geeft de ex-trainer van Anderlecht en Club Brugge toe.

Broos is nu 63, maar de ex-Rode Duivel denkt nog niet aan zijn pensioen. Hij blijft hopen dat er een appel uit de kast rolt, want dit zou een einde in mineur zijn. "Ik wil graag nog eens één keer tonen dat ik nog iets kan bijbrengen met mijn ervaring, het liefst in België. Op deze manier eindigen wil ik liever niet", solliciteert hij nog eens openlijk bij de Belgische clubs. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Lees meer over: Jupiler Pro League

Poll

Kan Broos een Belgische club nog iets bijbrengen?

(460 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws