Wolfsburg haalt serieus uit tegen Werder Bremen, ook Augsburg viert

21-11-2015 17:22

VfL Wolfsburg heeft in eigen huis korte metten gemaakt met Werder Bremen. Het werd maar 6-0 voor Die Wölfde. Ook FC Augsburg kende een goede middag.

VfL Wolfsburg - Werder Bremen 6-0
Met Bas Dost in de punt van de aanval kende Wolfsburg een heerlijke middag tegen het laaggeklasseerde Werder. Een eigen doelpunt van Alejandro Galvez gaf na elf minuten het startsein voor een doelpuntenregen. Max Kruse, Vieirinha, Josua Guilavogui, Dost en nogmaals Kruse bezorgden Wolfsburg een eclatante 6-0 overwinning. Daardoor verstevigt de ploeg van trainer Dieter Hecking de derde plaats in de Bundesliga. Werder staat veertiende.

VfB Stuttgart - FC Augsburg 0-4
Hekkensluiter Augsburg ging op bezoek bij Stuttgart, dat met de huidige zestiende plaats eveneens knokt tegen degradatie. Al voor rust werd de thuisploeg op een onverbrugbare achterstand gezet door doelpunten van Alexander Esswein, Timo Baumgartl (eigen doelpunt) en Jan Callsen-Bracker. Ja-Cheol Koo maakte het feest voor Verhaegh en consorten na rust compleet (0-4).