Liverpool-speler trapt na op ex-coach Rodgers: Alles is nu 100 procent anders

Liverpool-speler trapt na op ex-coach Rodgers: "Alles is nu 100 procent anders"

30-10-2015 11:13

Brendan Rodgers werd een aantal weken geleden ontslagen bij Liverpool en vervangen door Jürgen Klopp. De in ere herstelde linksback Alberto Moreno is maar wat blij met de komst van de nieuwe manager.

Moreno, die in de zomer van 2014 overkwam van Sevilla, kwam onder Rodgers nauwelijks aan spelen toe. Hij begrijpt nog altijd niet waarom. "Hij zei dat ik goed en hard trainde, maar ik speelde niet in de eerste vijf of zes wedstrijden", zegt de 23-jarige verdediger in gesprek met Sky Sports.

"Brendan zei dat het nog vroeg in het seizoen was en dat mijn kans nog wel zou komen", vervolgt een gefrustreerde Moreno. Liverpool won de eerste competitiewedstrijd tegen Stoke City echter met 0-1. Voor Rodgers een reden om achterin niets te wijzigen, waardoor Moreno dus op de bank bleef. En dat terwijl het na de overwinning op Stoke echter bergafwaarts ging. "Vanbinnen was ik boos, woedend bijna. Ik snapte niet waarom ik geen kans kreeg."

Hoe anders is het nu? Na de komst van Klopp staat Moreno immers in de basis bij Liverpool. "Alles is nu honderd procent anders. Klopp sprak met alle spelers en zei dat we allemaal van nul begonnen. Ik heb het idee dat hij vertrouwen in me heeft, hij besteedt veel tijd aan me. Dat zie je terug in mijn prestaties op het veld. Klopp voelt het spelletje aan."