OFFICIEEL: Voormalige Lokerse goalgetter ontbindt zijn lucratief contract

OFFICIEEL: Voormalige Lokerse goalgetter ontbindt zijn lucratief contract

07-10-2015 17:08

Hamdi Harbaoui versierde na een sterke periode bij Lokeren een transfer naar het Midden-Oosten, waar hij een lucratief contract tekende bij Qatar SC. Zijn verblijft kent daar een verrassend einde.

Harabaoui maakte via Instagram bekend dat hij zijn contract ontbindt. De Tunesische aanvaller haalt sportieve en persoonlijke redenen aan voor zijn beslissing om Qatar SC te verlaten. Volgens Franse bronnen maakt de keuze van Harbaoui heel wat woedende reacties los bij de fans van de Qatarese club, waarvoor hij 22 keer scoorde in 25 wedstrijden.

"Met alle respect voor de club, de voorzitter, de spelers, de technische straf en de supporters, deel ik mijn afscheid mee vanwege persoonlijke en sportieve redenen", stelt Harbaoui. "Ik wens jullie veel geluk."

Harbaoui kwam via Excelsior Moeskroen, Visé en OH Leuven in 2011 hij Lokeren terecht. Hij speelde meer dan 100 wedstrijden en scoorde bijna één keer om de twee duels. Harbaoui maakte zich in 2012 onsterfelijk bij het Lokerse publiek door in de bekerfinale tegen KV Kortrijk de 0-1 tegen de netten te prikken.