Breaking news

Carcela herstelt van het coronavirus en is beschikbaar tegen Anderlecht

Nieuwe voorzitter meent het: Standard doet monsterbod op jonge aanvaller

Nieuwe voorzitter meent het: Standard doet monsterbod op jonge aanvaller

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2015 om 08:18vr 07-08-2015 om 08:18

Standard wil zich heel graag versterken met Harold Preciado: dat melden verschillende Portugese bronnen. De Colombiaanse aanvaller wil graag naar Europa komen, maar Standard levert een pittige strijd met Sporting Braga.

De Luikenaars hebben in ieder geval al een stevig bod gedaan op Preciado, dat heeft het clubbestuur zelf bevestigd in Het Laatste Nieuws. Ze willen 3,5 miljoen euro betalen voor de vinnige aanvaller, dat zou hem de duurste inkomende transfer in de clubgeschiedenis maken. Voor zijn Colombiaanse team Deportivo Cali is dat echter nog steeds niet voldoende. Zij willen vier miljoen euro op tafel zien liggen, maar Standard houdt voorlopig het been stijf. Dat kan hen echter wel eens duur te staan komen, want het is niet de enige geïnteresseerde ploeg.

Sporting Braga ligt op de loer voor de aanvaller, Standard moet hopen dat zij die transfersom ook niet willen betalen. Preciado zou in ieder geval een sensatie kunnen zijn in de Belgische competitie. In Colombia scoorde hij maar liefst 37 doelpunten in 65 wedstrijden, mits een goede aanpassing zouden de Luikenaars er dus een echte goalgetter bij hebben.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws