Maakt Muslin einde aan ellenlange transfersoap? Hij blijft absoluut hier
Standardcoach drukt speculaties de kop in

Maakt Muslin einde aan ellenlange transfersoap? "Hij blijft absoluut hier"

05-07-2015 21:37

Wat gaat er deze zomer nog bewegen bij Standard? In heel wat dossiers is er nog geen duidelijkheid, maar coach Slavoljub Muslin licht graag een tipje van de sluier op. Hij heeft het dan vooral over Imoh Ezekiel en Jelle Van Damme.

De soap rond Ezekiel heeft al veel afleveringen gehad, recent kwam nog aan het licht dat Anderlecht hem via een omweg toch nog wil binnenhalen. Muslin kent al die geruchten, maar is duidelijk nog strijdvaardig. “Het is een speler die het huis kent, het publiek is ook dol op hem. Ik vind zeker een goede speler, ik heb zeer geïnteresseerd in hem”, meldt hij aan Sporza.

Ook interessant om te volgen in de situatie van Jelle Van Damme. Neemt de linksback alsnog de benen, of doet hij er nog een jaartje bij? “Ik reken op hem”, klinkt het vastberaden. “Hij traint aan honderd procent, hij blijft absoluut hier.” Van Damme werd afgelopen week nog gelinkt aan het Griekse Panathinaikos, maar daar komt volgens Muslin dus niets van in huis.

Over Paul-José Mpoku kan Muslin voorlopig weinig zeggen. “Alle goede spelers blijven welkom”, luidt het voorspelbare antwoord.