Boezemvrienden van Club gaan samenwonen: Een groter huis voor ons twee
Ryan en Ibini gaan samenwonen

Boezemvrienden van Club gaan samenwonen: "Een groter huis voor ons twee"

30-06-2015 09:52

Enkele weken geleden kreeg Mathew Ryan te horen dat zijn maatje Bernie Ibini bij Club Brugge had getekend. De Australische flankaanvaller koos voor een avontuur bij Club, waar hij samen met zijn boezemvriend Ryan zal spelen.

Ryan was alvast heel tevreden toen hij te horen kreeg dat Ibini naar Club trok. "Het zal opnieuw een fortuinlijk moment in mijn carrière zijn om Ibini bij mij in Brugge te hebben. Hopelijk lijdt het tot onvergetelijke momenten die we later samen kunnen delen", zegt Ryan in de Australische media.

De transfer van Ibini zorgt mogelijk ook voor een langer verblijf van Ryan in Brugge. De twee lijken namelijk samen huisgenoten te worden. "Hij (Ibini, red.) woont momenteel in mijn appartement. Afhankelijk van de zomertransferperiode zijn we van plan om een nieuw en groter huis te vinden voor ons twee."

"Mijn appartement heeft momenteel twee slaapkamers, maar we willen een extra kamer voor bezoekers. Het zal wel veel luxueuzer worden dan de caravan waar we vroeger in woonden (Ibini en Ryan waren vroeger al huisgenoten in Australië, red.). We zullen alvast goede tijden beleven", lacht Ryan.