Belgische promovendus heeft de smaak te pakken: goalgetter is aangetrokken
OHL promoveerde via de eindronde

Belgische promovendus heeft de smaak te pakken: goalgetter is aangetrokken

17-06-2015 19:46

Oud-Heverlee Leuven heeft zich naast Pierre-Yves Ngawa zich nu ook versterkt met een aanvaller. OHL trok woensdag namelijk spits Romero Regales aan. Dat staat alvast te lezen op de webstek van de Belgische promovendus.

"Romero Regales tekent een contract dat hem voor drie seizoenen (2 + optie) verbindt aan OHL. De Nederlander scoorde vorig seizoen liefst 20 keer voor Lommel in de reguliere competitie. Niemand deed beter in de Proximus League dan onze nieuwe vlot scorende centrumspits. Wie Regales afgelopen seizoen aan het werk zag op Den Dreef, die weet genoeg. Met de 28-jarige centrumspits halen we doelpunten in huis."

"Onlangs versierde Regales een eerste selectie bij de nationale ploeg van Curaçao. Daar zal bondscoach en scoremachine Patrick Kluivert hem zeker nog iets kunnen leren. De voorbije twee seizoenen maakte Romero het mooie weer bij Lommel. Hij leidde de Noord-Limburgers twee keer naar een plaatsje in de eindronde. Voordien voetbalde de targetman bij Patro Maasmechelen en Excelsior Veldwezelt. Ook daar scoorde hij aan de lopende band", klinkt het op de website van de Vlaams-Brabanders.