Transfertarget van Anderlecht in slechte papieren: verdacht van geweldpleging
Anderlecht in zee met geweldenaar?

Transfertarget van Anderlecht in slechte papieren: verdacht van geweldpleging

12-06-2015 11:29

Vrijdagochtend werd door onze website al gemeld dat Anderlecht en Club Brugge interesse hebben in Lamine Gassama, een 25-jarige rechtsback die momenteel uitkomt voor het Franse Lorient.

Bij Anderlecht zou Gassama de concurrentie moeten aangaan met Anthony Vanden Borre, bij Club Brugge zien ze in Senegalese Fransman de ideale vervanger voor Thomas Meunier. Maar de vraag is of Gassama wel een ideale vervanger is. De speler wordt immers verdacht van geweldpleging. Dat meldt de Franse krant Ouest France.

Volgens de krant zou de verdediger van Lorient zich onlangs hebben moeten aanmelden op het politiecommissariaat voor een routinecontrole. Tijdens die controle zou Gassama een politieagent fysiek hebben aangevallen, waarna hij overmeesterd werd door de collega's van de agent. De zaak zou pas begin volgend jaar voorkomen, maar Gassama ontkent de feiten.

Het is echter maar de vraag of Anderlecht of Club Brugge geneigd zullen zijn om in zee te gaan met een speler die voor de rechtbank moet verschijnen.