RSC Anderlecht mag transferdoelwit definitief van de wenslijst schrappen
Bensebaini tekent voor Montepellier

RSC Anderlecht mag transferdoelwit definitief van de wenslijst schrappen

09-06-2015 15:03

RSC Anderlecht mag zijn hoop op de komst van Ramy Bensebaini helemaal opbergen. De 20-jarige verdediger plaatste zijn handtekening bij het Franse Montepellier. Voor de Brusselaars is dit een flinke streep door de rekening, maar Bensebaini zag meer toekomst in een Frans avontuur.

Bensebaini maakte dit seizoen een goede indruk bij Lierse SK. Dat wekte ook de interesse op van enkele grote clubs. Onder meer RSC Anderlecht maakte van de twintigjarige Algerijn een transferdoelwit. Maar Bensebaini schermde ook met de interesse van Montepellier, een Franse eerteklasser. Die club eindigde het afgelopen seizoen op een zevende plaats in de Ligue 1 en mikt volgend seizoen op een betere rangschikking. Dat zal het proberen te doen met de hulp van Bensebaini.

Het voormalig talent van Lierse is alvast erg tevreden met de overgang naar de Ligue 1. "Ik ben erg blij dat ik hier heb getekend. Nu krijg ik de kans om de Franse competitie te ontdekken en dat wou ik echt graag. Montpellier is een goede club en ik ga hier proberen een basisplaats af te dwingen en zoveel mogelijk wedstrijden te spelen", verklaart de Algerijnse verdediger op de website van Montepellier.