Verbazende transfer: back van middenmoter kan naar Franse topclub
Linksachter kan binnenkort enorme stap voorwaarts zetten

Verbazende transfer: back van middenmoter kan naar Franse topclub

25-03-2015 08:49

De Franse topclub Lyon lijkt deze zomer in België te gaan shoppen. Naast interesse voor Anderlecht-speler Chancel Mbemba gaan ze ook voor een minder opvallende verdediger: KV Mechelen-speler Ivan Obradovic zou ook nadrukkelijk in de kijker staan.

Het mag eigenlijk al een mirakel heten dat Obradovic nu bij KV Mechelen speelt. Het supertalent van Partizan Belgrado versierde een mooie transfer naar het Spaanse Zaragoza, maar toen raakte de Servische international zwaar geblesseerd. Veel ploegen durfden hem geen nieuwe kans te geven, KV Mechelen waagde het gokje wel en bleek gelijk te hebben. Er zal wel geld op tafel moeten komen voor de 26-jarige verdediger, want hij verlengde onlangs nog zijn contract. Malinwa zal één van zijn beste mannen die voor een appel en een ei laten gaan.

Volgens de speler en zijn manager vertrekt hij enkel als "beide clubs daar beter van worden". Als het niets wordt met Lyon raakt Mechelen zijn speler waarschijnlijk sowieso kwijt aan een andere ploeg. Ook Werder Bremen zou bijvoorbeeld al interesse hebben, Obradovic houden wordt lastig met zo veel kapers op de kust.