Profiteert KV Mechelen deze zomer al van vertrek kersvers international?
Serviër zegt niet nee tegen een goed bod voor hem en KVM

Profiteert KV Mechelen deze zomer al van vertrek kersvers international?

24-03-2015 11:53

Het is al een hele tijd geleden, maar sinds kort timmert er opnieuw een international aan de weg naar boven van Achter de Kazerne. KV Mechelen-sterkhouder Ivan Obradovic tekende onlangs bij met een reden.

De 26-jarige Serviër droomt luidop van een stap hogerop. "Daar speel ik voor. Als KV Mechelen en ikzelf beter worden van een transfer, waarom er dan deze zomer niet voor gaan? Met een mooie transfersom zou de club een vervanger kunnen aantrekken", aldus Obradovic in Het Nieuwsblad.

De verdediger beseft zelf ook dat een zomers vertrek meteen na een winterse contractverlenging niet de evidente gang van zaken is. "Ik heb wel pas tot 2018 bijgetekend en merk dat ze hier vooruit willen. Het verschil met Play-Off 1-ploegen als Kortrijk en Charleroi is niet zo groot, vind ik. Dus wie weet blijf ik nog wel een jaartje. Dat zien we later wel. Eerst knallen in Play-Off 2. En met Servië natuurlijk." Want o ja, zijn prestaties dit seizoen vielen zo op dat het hem een uitnodiging voor de Servische nationale ploeg opleverde.