Opnieuw lof voor Belg: In de toekomst met de Gouden Bal in zijn handen
Opnieuw lof voor Rode Duivel

Opnieuw lof voor Belg: "In de toekomst met de Gouden Bal in zijn handen"

06-03-2015 16:04

Eden Hazard is met Chelsea aan een sterk seizoen bezig. De Rode Duivel krijgt dan ook uit alle hoeken lof. Collega Toby Alderweireld is fan, al vindt die dat Hazard nog iets constanter moet worden, maar ook de ploegmaats van Hazard zijn lyrisch over de winger.

In een interview met de Spaanse krant Marca steekt ploegmaat Cesar Azpilicueta, zijn lof niet onder stoelen of banken. Volgens de Spaanse international is het nog maar een kwestie van tijd vooraleer Hazard op gelijke voet komt te staan met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, de absolute top. “We hebben het hier over twee monsters van het hedendaagse voetbal. Maar Eden is een geweldige speler en nog een stukje jonger. Daardoor heeft hij meer tijd om zich te verbeteren.”

Azpilicueta heeft ook lof voor de instelling van Hazard. “Ik zie wel dat hij meer bezig is met het winnen van prijzen met Chelsea, dan met individuele onderscheidingen. Maar zijn kwaliteiten staan buiten kijf en ik denk dat we hem in de toekomst met de Gouden Bal in zijn handen zien staan”, aldus de verdediger.