Anderlecht anticipeert op vertrek van Mitrovic en scout in het buitenland

Anderlecht anticipeert op vertrek van Mitrovic en scout in het buitenland

Gepubliceerd: dinsdag 17 februari 2015 om 09:54di 17-02-2015 om 09:54

Aleksandar Mitrovic lijkt Anderlecht op het einde van dit seizoen te zullen verlaten. Enkele clubs uit de Premier League volgen de Serviër op en ook landgenoot Mateja Kezman denkt dat 'Mitro' klaar is voor een nieuwe stap. Bij Anderlecht zoekt men al naar een vervanger.

Paars-wit zou volgens Het Laatste Nieuws interesse tonen in Ivan Saponjic. De 17-jarige spits komt uit Servië en speelt momenteel voor Partizan Belgrado. Hij zou zo de opvolger van Mitrovic kunnen worden, die ook werd weggekaapt van Partizan.

Saponjic is 1m88 groot en komt momenteel uit voor de Servische nationale ploeg onder 19. Hij geldt net als Mitrovic als een groot talent en moet zijn opvolger bij paars-wit worden.

Mitrovic zou volgens Kezman genoeg geleerd hebben bij Anderlecht en moet al denken aan een vertrek. "Twee jaar in de Belgische competitie is genoeg voor Mitrovic. Hij moet naar de Premier League gaan na dit seizoen. Niet meteen naar een topper, maar eerst naar een subtopper", klonk het deze week in Stadion.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws