Komt ook scheidsrechter Van Driessche in opspraak omwille van Facebook?
Van Driessche zal voortaan moeten oppassen

Komt ook scheidsrechter Van Driessche in opspraak omwille van Facebook?

10-02-2015 13:13
1

Facebook heeft na Frederik Geldhof wellicht nog een nieuw slachtoffer gemaakt. Volgens Het Laatste Nieuws zou ook scheidsrechter Bram Van Driessche op zijn tellen moeten passen.

Nu Frederik Geldhof besloten heeft om zijn Facebook-account te verwijderen, blijven er nog maar zes scheidsrechters actief op de sociale netwerksite. De meeste arbiters hebben hun account heel goed beveiligd, maar dat is niet bij iedereen het geval. Vooral het profiel van Bram Van Driessche zou wel eens voor problemen kunnen zorgen.

De 29-jarige man is namelijk fan van Sporting Lokeren-spits Nill De Pauw. Na verder onderzoek blijkt dat Van Driessche ook nog eens vindt dat Jelle Vossen en niet Dieumerci Mbokani de Gouden Schoen van 2012 had moeten winnen. Het gaat wellicht maar om een storm in een glas water, maar Van Driessche zou beter op zijn hoede zijn. 

Toen bleek dat collega Frederik Geldhof fan was van Red Side Kortrijk, sloegen de stoppen bij enkele Club Brugge-supporters helemaal door. De scheidsrechter nam het zekere voor het onzekere en verwijderde zijn profiel.