Guardiola zeer enthousiast: Waren in iedere wedstrijd beter dan de opponent
Bayern-coach trots op zijn selectie

Guardiola zeer enthousiast: "Waren in iedere wedstrijd beter dan de opponent"

11-12-2014 20:22
1

Bayern München heeft een voortreffelijke indruk gemaakt in de groepsfase van de Champions League. De Duitse recordkampioen stond drie punten af aan Manchester City, maar eindigde zeven punten boven de Engelse landskampioen. Coach Pep Guardiola is onder de indruk.

"We hebben maar één keer verloren in de groepsfase (3-2 in Manchester, red.) en waren in iedere wedstrijd beter dan de opponent. Daarom ben ik trots op de volledige selectie, we waren verbluffend goed. We waren steevast gefocust en iedereen heeft een steentje bijgedragen", aldus de Spaanse oefenmeester van Bayern tegenover de verzamelde media.

De ploeg van Guardiola sloot deze ronde af met een 3-0 overwinning op CSKA Moskou. De doelpunten kwamen op naam van Thomas Müller, Mario Götze en Sebastian Rode. Laatstgenoemde sprak van een 'bijna perfecte serie'. "Helaas verloren we in Manchester, maar we kijken nu al uit naar de loting voor de knock-outronde. Natuurlijk is het altijd speciaal om je eerste doelpunt te maken in de Champions League."