Kouemaha: Doelpunt geeft het team en mezelf veel vertrouwen
De Kameroense spits van Lierse hoopt dat het team nu eindelijk de juiste weg is ingeslagen

Kouemaha: "Doelpunt geeft het team en mezelf veel vertrouwen"

01-12-2014 13:42

Met een knap doelpunt bezorgde Dorge Kouemaha Lierse een verdiend punt in de wedstrijd tegen Lokeren. Na de vele nederlagen van de voorbije weken primeerde tegen de Waaslanders het resultaat boven de manier waarop. De Kameroener hoopt dat het gelijkspel tegen een play-off 1 kandidaat het team op de juiste weg heeft gezet.

"Het doelpunt viel al heel vroeg in de wedstrijd en dat is altijd ideaal. Het gaf de groep moed na de mindere prestatie op het veld van Moeskroen-Péruwelz. Het was heel belangrijk om een keertje op voorsprong te klimmen. Op het veld voelde je het vertrouwen groeien. Voor mezelf deed die treffer uiteraard ook veel deugd. Het is meer dan drie jaar geleden dat ik nog scoorde op Belgisch bodem", zegt de ex-spits van Club Brugge in Het Nieuwsblad.

Woensdag trekken de Pallieters naar Zulte Waregem om daar trachten een plaatsje in de kwartfinales van de Beker van België af te dwingen. Hoewel men in Lier vooral bezig is met het verzekeren van het behoud, wil Kouemaha de Beker toch niet links laten liggen.

"Voor mij is de beker wél belangrijk. Het is nog altijd de kortste weg naar de Europa League."