Degryse had niet gedacht dat Antwerp en Union zouden starten met 0 op 9

Degryse had niet gedacht dat Antwerp en Union zouden starten met 0 op 9

15 april - 07:20 Laatste update: 08:31
12

De Champions' Play-Offs zijn in volle gang, en de resultaten zijn zeker niet altijd wat men verwacht. Marc Degryse bekeek de matchen van afgelopen weekend en beschreef de Play-Offs weer als knotsgek.

Tot nu toe zijn de Play-Offs vol verrassingen. 'Wie had nu gedacht dat Antwerp en Union, onze twee bekerfinalisten, zouden starten met 0 op 9?', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Het verschil tussen Union SG en Anderlecht is helder. 'Maar het is een beetje wat ik vorige week al aanvoelde: Union zit in een negatieve dynamiek. Anderlecht trekt de lijn van het hele seizoen gewoon door. Anderlecht drijft puur op rendement', pende Degryse.

Tegelijkertijd is Club Brugge bezig aan een opmars. Nicky Hayen heeft Club Brugge weer op het juiste spoor. 'Club Brugge was eerder op de dag oké tegen Antwerp.  't Is niet het állerbeste voetbal, we moeten niet overdrijven, maar Club speelt opnieuw met passie en overtuiging — ze blijven gaan. Er hangt een vibe die helemaal het tegenovergestelde is van bijvoorbeeld de vibe bij Union', aldus Degryse.

Op speeldag 4 van de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs speelt KRC Genk tegen RSC Anderlecht. Daarnaast mag Antwerp de eerste punten proberen te pakken tegen Cercle Brugge. Union SG krijgt Club Brugge op bezoek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)