Transfer van De Bruyne naar Madrid ooit optie? 'Altijd verleiding'

Transfer van De Bruyne naar Madrid ooit optie? 'Altijd verleiding'

9 april - 11:45

Kevin De Bruyne en Manchester City nemen het op dinsdag op tegen Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League. De Rode Duivel zou voor velen in Madrid al lange tijd een ‘natte droom’ geweest zijn. 

Een makelaar actief op de internationale markt bevestigt dat Real Madrid altijd al een zwak heeft gehad voor De Bruyne, zij het in stilte. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws. ‘Hij is in Madrid altijd een verleiding geweest. In stilte houdt Real Madrid van de voetballer De Bruyne … dat wel.’ 

Door de jaren heen heeft De Bruyne met zijn voetbal respect afgedwongen, zelfs bij het kritische publiek van het Santiago Bernabéu-stadion. Hoewel Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez nooit daadwerkelijk een transfer van De Bruyne heeft doorgeduwd, blijft de Rode Duivel een verleidelijke figuur voor de club uit de Spaanse hoofdstad. 

In de schaduw van de onderhandelingen en speculaties die soms de coulissen van het Europese voetbal verlichten, bleef het idee van een mogelijke overgang van De Bruyne naar Real Madrid sluimeren. Hoewel deze overstap nooit concreet werd, lijkt er toch een zekere liefde in Bernabéu te hangen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.