Galarza helemaal klaar voor Antwerp - Genk: “De laatste rechte lijn”

Galarza helemaal klaar voor Antwerp - Genk: “De laatste rechte lijn”

6 april - 16:48

Matias Galarza, die onlangs een succesvolle terugkeer maakte in de basiself tegen Union Saint-Gilloise, hoopt die vorm door te trekken in de komende wedstrijd van KRC Genk tegen Antwerp. Hij geeft in een interview met Het Nieuwsblad aan klaar te zijn voor de laatste fase van het seizoen.

Galarza kon tijdens de interlandbreak genieten van wat quality time met zijn familie in Argentinië. "Na enkele dagen met mijn familie in Argentinië ben ik helemaal klaar voor de laatste rechte lijn”, klinkt het bij Galarza in Het Nieuwsblad.

Terugkijkend naar de wintermercato, onthult Galarza dat er interesse was vanuit zowel Brazilië als de Verenigde Staten, met aanbiedingen van meer dan tien miljoen euro. Echter, Genk wees deze aanbiedingen af, en Galarza bleef gefocust op zijn huidige club. "Ik wist van de interesse, maar ben me altijd blijven focussen op Genk”, aldus Galarza. “Ik wil dit seizoen tot een goed einde brengen. Nadien zullen we wel zien. Ik sta niet te springen om nu al te vertrekken."

Hoewel er aanzienlijke interesse was vanuit andere continenten, beschouwt Galarza een terugkeer naar Zuid-Amerika of een overstap naar de MLS als voorbarig. “Dat zou wat vroeg zijn. Ik ben nog maar anderhalf jaar in Europa. Het doel is om hier door te breken en een mooie carrière uit te bouwen in het Europese voetbal”, besluit Galarza.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.