'Jackpot lonkt voor Cercle na hevige interesse in topschutter Denkey'

'Jackpot lonkt voor Cercle na hevige interesse in topschutter Denkey'

11 april - 19:16
4

Kevin Denkey is na zijn uitstekend seizoen bezig aan zijn laatste weken bij Cercle Brugge. De Vereniging zal opnieuw flink wat geld ontvangen voor een spits. Eén buitenlandse ploeg toont alvast concrete interesse, al zijn er meer ploegen die de spits in huis willen halen.

Eerder raakte al bekend dat Sevilla interesse toont in Denkey en die is er niet op geminderd. De Spaanse club wil de Togolese spits in huis halen, al zal het eerst zelf Youssef En-Nesyri zien te verkopen. Daarnaast tonen nog flink wat meer ploegen interesse.

Bij El Desmarque weet men namelijk dat ook het Rangers FC van Philippe Clement, Tottenham en verschillende ploegen uit de Serie A Denkey komende zomer graag in huis willen halen.

Goed nieuws voor Cercle, dat mag hopen op de jackpot voor de spits. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo'n dertien miljoen euro, maar de Vereniging zal ongetwijfeld nog flink wat meer geld vragen voor de spits.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.