Anderlecht O17 wordt vierde op de Future Cup na troostfinale tegen PSG

Anderlecht O17 wordt vierde op de Future Cup na troostfinale tegen PSG

1 april - 17:01
1

De O17 van RSC Anderlecht is op de vierde plaats geëindigd op de Future Cup. De beloften van Anderlecht wisten de halve finale te bereiken maar verloren daar met 2-0 van FK Partizan. In de troostfinale was Paris Saint Germain met 2-1 te sterk.

Voor Anderlecht begon de Future Cup op 30 maart tegen Spoting Portugal. De Portugezen kwamen op voorsprong maar Anderlecht wist aan het langste eind te trekken. Diezelfde dag nam Anderlecht het ook op tegen Nordsjaelland. De Denen wisten met 0-2 te winnen van paars-wit.

Op 31 maart nam Anderlecht het op tegen Paris Saint Germain. De O17 van Anderlecht wist met 3-2 te winnen en werden hierdoor groepswinnaar. Samen met PSG ging Anderlecht door naar de halve finale.

In de halve finale mocht Anderlecht het opnemen tegen FK Partizan. De debutant bleek te sterk voor Anderlecht en won met 2-0. Hierdoor mocht Anderlecht nog de troostfinale spelen tegen PSG. Ditmaal waren de Fransen te sterk, er werd met 2-1 verloren. Namens Anderlecht kwam Gabriel Biladi tot scoren. De finale van de Future Cup is tussen Ajax en FK Partizan.