Lof voor Tielemans en Lukaku: “Historisch moment” en “Zoals De Bruyne”

Lof voor Tielemans en Lukaku: “Historisch moment” en “Zoals De Bruyne”

26 maart - 21:42
4

De Rode Duivels mochten dinsdag met een voorsprong gaan rusten tegen Engeland. Bij de 1-2 ruststand waren Jan Mulder en Marc Degryse blij met wat van ze van de Belgen zagen en dan in het bijzonder van Youri Tielemans en Romelu Lukaku.

Tielemans bracht België tot twee keer toe op voorsprong tegen Engeland. "Ik heb hier iets historisch meegemaakt", grapte Mulder bij VTM. "Tielemans is wakker geschud. Zo moet hij spelen met die intensiteit. Hij maakte een glorieus doelpunt mede dankzij Lukaku. Ik ben gelukkig", stelde de Nederlander.

Is Tielemans voor Degryse de Man van de Match tot nu toe? "Dat kun je wel zeggen als je twee keer scoort. Hij straft eerst goed de fout van Pickford af. Ook al is het een cadeau, je moet het zo maar kunnen doen."

De 1-2 kwam op aangeven van Lukaku. "Dit was nieuw. Dit hebben we Lukaku nog nooit zien doen. Hij deed het zoals De Bruyne het wekelijks doet", stelde Degryse nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.