'Club Brugge in gesprek met Van Nistelrooij over baan van trainer'

'Club Brugge in gesprek met Van Nistelrooij over baan van trainer'

26 maart - 19:54 Laatste update: 20:08
20

Ruud van Nistelrooij vervolgt zijn trainerscarrière mogelijk in ons land. Club Brugge heeft de voormalige topspits, die een jaar geleden opstapte bij PSV, in het vizier, aldus Het Nieuwsblad en De Telegraaf.

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen, nadat Ronny Deila onlangs werd bedankt voor bewezen diensten. Van Nistelrooij is een van de kandidaten in het Jan Breydelstadion. De belangstelling is serieus: beide partijen hebben al een gesprek gevoerd. Het management van Van Nistelrooij onthoudt zich tegenover Het Nieuwsblad van commentaar.

Het is geen geheim dat Van Nistelrooij zijn trainerscarrière weer wil oppakken. Na zijn tumultueuze vertrek bij PSV nam hij een jaar om de zaken op een rij te krijgen en inmiddels kriebelt het weer. Hij was in beeld bij sc Heerenveen, maar in Friesland is hij geen kandidaat meer. De ambities van Van Nistelrooij liggen in het buitenland en dat kan blijkbaar België zijn. 

'Maar Van Nistelrooij moet zich nog niet rijk rekenen', stelt Het Nieuwsblad. Dat hij op gesprek is geweest, betekent nog niet dat Club Brugge in hem de nieuwe hoofdtrainer ziet. 'Blauw-zwart tast op dit moment de hele trainersmarkt af', klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.