Daily Mail: ‘Rode Duivels kunnen zware test zijn voor ploeg van Southgate’

Daily Mail: ‘Rode Duivels kunnen zware test zijn voor ploeg van Southgate’

26 maart - 18:59
1

Vanavond spelen de Duivels op het veld van Engeland in Wembley. Een tweede vriendschappelijke wedstrijd van de interlandperiode … De Daily Mail schetst in een artikel een beeld van de Rode Duivels onder Domenico Tedesco.  

‘Het hoeft geen betoog dat het team dat dinsdagavond op Wembley arriveert weinig weg heeft van het Europese grote beest van weleer’, aldus de Daily Mail. Het artikel benadrukt dat slechts een handvol spelers uit ‘de gloriedagen’ nog steeds een vaste plek hebben in het elftal.

Ondanks de verschuivingen binnen het team heeft de ploeg, volgens de krant, indrukwekkende resultaten behaald sinds de aanstelling van Tedesco. Het artikel wijst op de ongeslagen status van het team onder de Italiaanse manager, evenals hun succesvolle prestaties in de EK-kwalificatie. ‘Na de aanstelling van Dominic Tedesco heeft de noodzakelijke hervorming van het team zijn vruchten afgeworpen’, merkt de krant op.

Terwijl de Rode Duivels misschien niet meer bol staan van de grote namen uit de Premier League, heeft het elftal volgens de Mail nog steeds het potentieel om een uitdaging te vormen voor Engeland. ‘Het herboren elftal zou nog steeds een zware test kunnen zijn voor de ploeg van Gareth Southgate’, concludeert de krant.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.