Het hangt voor de Rode Duivels af van de Engelsen, spelen ze of niet?

"Het hangt voor de Rode Duivels af van de Engelsen, spelen ze of niet?"

26 maart - 18:42 Laatste update: 18:55

De Rode Duivels staan voor een uitdaging wanneer ze dinsdag om 20.45 uur Engeland ontmoeten in hun tweede vriendschappelijke wedstrijd. Na een teleurstellend gelijkspel met Ierland blikt Philippe Albert vooruit op het duel in RTBF.

"Het zal allemaal afhangen van de Engelsen, of ze willen spelen of niet," merkt Albert op. "Als er wordt gerouleerd bij het samenstellen van de selectie, krijgen we waarschijnlijk een minder getalenteerd team”, gelooft de analist. 

Spits Harry Kane zal afwezig zijn tegen de Rode Duivels. De Engelse bondscoach heeft echter genoeg talent om tussen de lijnen te zetten. Dat merkt ook Albert op. Hij noemt namen als Bellingham en Foden. 

Albert benadrukt ook de mentaliteit van beide teams en de potentiële implicaties van de wedstrijd. ‘Het zou geen schandaal zijn als we zouden verliezen, maar we zullen de mentaliteit van de ploeg en hun spel wel onder loep nemen,’ zegt hij. Hij voorspelt alvast een competitieve wedstrijd, waarbij de Engelsen niet zullen nalaten om alles te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.