'Lewandowski blijft trouw aan FC Barcelona en wijst miljoenenaanbod af'

'Lewandowski blijft trouw aan FC Barcelona en wijst miljoenenaanbod af'

24 maart - 17:12

Lewandowski zou een aanbod van een Arabische voetbalclub geweigerd hebben. Het aanbod beloofde hem een jaarlijks salaris van honderd miljoen euro, maar de Poolse spits heeft ervoor gekozen om niet in te gaan en blijft trouw aan FC Barcelona.

Dit meldt het Spaanse medium Marca. Hoewel er herhaaldelijk interesse is getoond vanuit de Arabische voetbalwereld, blijft Lewandowski vastbesloten om zijn loopbaan voort te zetten bij Barcelona. waar hij niet alleen op sportief vlak gedijt, maar ook gelukkig is met zijn gezin. De voetballer verklaart dat hij zich thuis voelt in Barcelona en heeft zelfs gesuggereerd dat hij na zijn pensioen in de Catalaanse stad zou kunnen blijven wonen.

Op dit moment richt Lewandowski zich volledig op zijn sportieve doelen, waaronder cruciale wedstrijden met zowel zijn nationale team als Barcelona. Met het oog op de komende EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales en belangrijke Champions League-ontmoetingen met PSG, gevolgd door de altijd beladen El Clásico tegen Real Madrid, blijft de focus van de Poolse superster onwrikbaar gericht op het behalen van succes met zijn club en land.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.