'Juve-interesse in Nederlander groeit, binnenkort salarisonderhandeling'

'Juve-interesse in Nederlander groeit, binnenkort salarisonderhandeling'

24 maart - 15:14

De interesse van Juventus in Teun Koopmeiners krijgt steeds meer gestalte, aldus TuttoMercatoWeb. De Oude Dame zou de speler van (nu nog) Atalanta Bergamo hebben aangewezen als absolute transferprioriteit, en wil gaan onderhandelen over een salaris.

Tuttosport wist eerder al te melden dat Juventus aan kop zou gaan in de race om de handtekening van Koopmeiners, die ook interesse van Liverpool zou genieten. De middenvelder zou inmiddels zijn zaakwaarnemer Bart Baving de opdracht hebben gegeven om met Juventus te onderhandelen over een salaris. Het zou gaan om een bedrag van 4,5 miljoen euro netto per seizoen. 

Atalanta is naar verluidt bereid om Koopmeiners te laten gaan voor een bedrag van zestig miljoen euro. Daar lijkt Juventus aan te willen voldoen. Cristiano Giuntoli, sinds afgelopen zomer technisch directeur bij de topclub uit Turijn, is al langer gecharmeerd van de oud-speler van AZ. Zelf wil Koopmeiners ook graag een stap maken. In gesprek met De Telegraaf gaf hij aan graag na dit seizoen te willen vertrekken bij Atalanta.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.