Slecht nieuws voor Dendoncker: 'Napoli zal zijn aankoopoptie niet lichten'

Slecht nieuws voor Dendoncker: 'Napoli zal zijn aankoopoptie niet lichten'

24 maart - 17:04
4

Leander Dendoncker nam afgelopen winter afscheid van Aston Villa en ging tijdelijk aan de slag bij Napoli. Het zal ook tijdelijk blijven voor Dendoncker, die niet bij de Italiaanse club zal blijven.

Napoli huurde Dendoncker tot het einde van het seizoen van Aston Villa en wist ook een aankoopoptie van negen miljoen euro te bedingen. Volgens Fabrizio Romano is men echter niet overtuigd en heeft Napoli dan ook besloten om die aankoopoptie niet te lichten.

Dendoncker kwam voorlopig ook amper uit voor Napoli. De eerste twee wedstrijden na zijn komst kreeg hij nog een invalbeurt, maar in de laatste zeven partijen van Napoli viel hij slechts één keer in. In totaal speelde hij dan ook nog maar 21 minuten voor de Italiaanse club.

Ook bij Aston Villa lijkt de 28-jarige Dendoncker geen toekomst meer te hebben. Hij heeft nog een contract tot medio 2028 bij The Villains, maar lijkt komende zomer alweer op zoek te moeten naar een nieuwe uitdaging.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.