Casteels zoekt naar nieuwe uitdaging: Nog één keer iets nieuws ontdekken

Casteels zoekt naar nieuwe uitdaging: "Nog één keer iets nieuws ontdekken"

21 maart - 16:02
1

Koen Casteels is bezig aan zijn laatste maanden bij VfL Wolfsburg en zal binnenkort de stap zetten naar een nieuwe club. Een beslissing heeft hij nog niet genomen en een echte voorkeur heeft de doelman ook niet.

De 31-jarige Casteels kan zich tijdens het EK in de kijker spelen, al sluit hij niet uit dat hij voor het toernooi al een nieuwe club heeft. In welke competitie die club zal uitkomen, weet hij nog niet. Al lijkt die club wel buiten Duitsland te gaan liggen.

"De zon mag er schijnen", lacht Casteels in Het Laatste Nieuws. "Weet je, Wolfsburg was ideaal voor mijn gezin. We wonen in een rustige wijk met veel jonge gezinnen. Ik kon me hier volledig op het voetbal concentreren, maar het is tijd om nog één keer iets te ontdekken", geeft hij aan.

De Premier League is voor veel voetballers het summum, al is dat niet meteen een doelstelling voor Casteels. "ik heb nooit de absolute drang gevoeld om eens in Engeland te móeten spelen", aldus Casteels nog.

Onder andere Sevilla werd de voorbije maanden nog gelinkt aan de Rode Duivel. Casteels speelde als prof voorlopig enkel nog maar in Duitsland en kwam uit voor 1899 Hoffenheim, VFL Wolfsburg en Werder Bremen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.