Harde kern Charlero dreigt na ontslag Mazzu: “Ons dan op onze manier uitdrukken”

Harde kern Charlero dreigt na ontslag Mazzu: “Ons dan op onze manier uitdrukken”

20 maart - 23:20
42

Felice Mazzu, de hoofdtrainer van Sporting Charleroi, heeft in onderling overleg met de club afscheid genomen van De Zebra’s. Charleroi staat op dit moment voor de Relegation Play-Offs en de Storm Ultras van Charleroi hebben gereageerd op het afscheid van Mazzu. Er is begrip voor het afscheid, maar Mehdi Bayat, de algemeen directeur van Charleroi, moet het opnieuw ontgelden. De ultras van Charleroi sluiten hun bericht af met een dreigement in de richting van het bestuur van Charleroi.

‘Felice is ontslagen, het is jammer voor de man en voor de hoofdtrainer. Het is begrijpelijk na de tegenvallende resultaten. Het is dan ook geen verrassing. Of het eerlijk is of niet, de beslissing is genomen en niets of niemand staat boven de club. Felice weet dit en is hier ook overtuigd van’, delen de Storm Ultras van Charleroi. 

De Storm Ultras gaan verder door Mazzu te bedanken voor zijn diensten bij De Zebra’s. Bedankt voor alles Felice, voor alle goede tijden, voor al diegenen die jij met waardigheid hebt bestreden. Je bent en zal altijd een zoon van Charleroi zijn’, aldus de Storm Ultras.

De Storm Ultras zijn minder mild voor Bayat bij Charleroi. ‘Het zou onlogisch zijn als er maar een iemand als verantwoordelijk wordt gezien voor dit fiasco van een jaar. Mehdi je hebt een fout werkend systeem geïntroduceerd’, geven de Storm Ultras aan.

‘Jij bent er net zo goed, zo niet meer verantwoordelijk voor. Je hebt niets meer te zoeken in deze club. De club waar jij met je kleine mafia zo veel gebruik van hebt gemaakt. Als het bestuur niet grote veranderingen gaat doorvoeren dan verliezen wij direct ons vertrouwen. En dan zullen we ons op onze eigen manier gaan uitdrukken’, besluiten de Storm Ultras.