Bruno Fernandes wil blijven bij Manchester United: ''Ik wil prijzen pakken''

Bruno Fernandes wil blijven bij Manchester United: ''Ik wil prijzen pakken''

20 maart - 16:35
3

Bruno Fernandes wil dolgraag langer bij Manchester United blijven. De 29-jarige spelmaker wil de aansluiting vinden bij Arsenal, Manchester City en Liverpool en jaarlijks strijden om titels.

Fernandes heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2026, met een optie voor een extra jaar. De Portugees heeft nog geen plannen voortijdig weg te gaan. "Ik wil hier blijven. Ik wil onderdeel zijn van het project dat er alles gaat uithalen om met City, Arsenal en Liverpool te strijden om de titel. Dat zijn de clubs die er de laatste jaren het best uitzien", vertelt Fernandes in gesprek met A Bola.

"Ik heb de club altijd verteld dat me niets beloofd hoeft te worden. Bij welke club ik ook zit, het enige wat ik vraag is dat we competitief zijn", gaat de aanvoerder van United verder. Dat de ploeg van manager Erik ten Hag dit seizoen niet om de landstitel meespeelt, zit Fernandes dan ook niet lekker. "We hoeven er niet omheen te praten. Dit seizoen is onder onze verwachtingen, onder mijne in ieder geval. Ik denk ook onder die van de club, omdat ze het hier niet gewend zijn om in deze positie te verkeren. Ik wil competitief zijn, ik wil meedoen, ik wil prijzen pakken."

Fernandes speelt sinds januari 2020 bij United. Tot dusver pakte hij één prijs met de club: de League Cup in 2023.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.