Augustinsson na Anderlecht – Kortrijk: “Verliezen iedere bal, het was erg slecht”

Augustinsson na Anderlecht – Kortrijk: “Verliezen iedere bal, het was erg slecht”

16 maart - 23:01
13

Ludwig Augustinsson, de verdediger van RSC Anderlecht, was niet te spreken over de nederlaag van Anderlecht tegen KV Kortrijk in het Lotto Park. Het was de eerste thuisnederlaag van paars-wit dit seizoen.

Augustinsson werd gevraagd of hij teleurgesteld was na de match tussen Anderlecht en Kortrijk. “Ja natuurlijk, het is moeilijk om hier woorden voor te vinden. Het was een slechte prestatie”, deelt Augustinsson na de match.

Augustinsson legt vervolgens uit waar het volgens hem misging voor Anderlecht tegen Kortrijk. “We verliezen elk duel in de match. We verliezen iedere bal, dan is het erg moeilijk. Het is de eerste verliespartij thuis dit seizoen. Het was erg slecht”, aldus Augustinsson.

Augustinsson geeft aan dat het in de Champions’ Play-Offs beter moet voor Anderlecht. “We waren niet gevaarlijk genoeg, we speelden veel te statisch. Het was simpelweg niet genoeg vandaag. Ja dit moeten we vergeten. De Play-Offs gaan beginnen, we moeten op ons best zijn. Ik ben teleurgesteld dat we tegen dit team verliezen”, besluit Augustinsson.