Historische wedstrijd voor KV Mechelen komt dan toch op televisie

Historische wedstrijd voor KV Mechelen komt dan toch op televisie

15 maart - 15:53
3

De spannendste strijd op de slotspeeldag is die om de resterende twee tickets voor de Champions' Play-Off. Met Cercle Brugge, KRC Genk, KAA Gent en KV Mechelen zijn er nog vier kandidaten over. De supporters van die laatste club dachten even in de kou te blijven staan, maar krijgen nu de hand toegereikt van een trouwe buur.

Gezien de grote belangen staan de respectievelijke wedstrijden van Cercle, Gent, Genk en Mechelen samen gepland. Zij komen zondag om 18u30 stuk voor stuk in actie tegen een staartploeg. Die gelijktijdige duels stelden Eleven Sports DAZN echter voor een uitdaging. De rechtenhouder van de Jupiler Pro League beschikt immers slechts over drie kanalen waarop het Belgisch voetbal kan uitzenden. Cercle, Genk en Gent krijgen daarbij de voorkeur.

De Mechelse fans voelden de bui al hangen, maar gelukkig is een vaste partner in de bres gesprongen: Telenet. OH Leuven - KV Mechelen zal zondagavond namelijk te volgen zijn op Play Sports. De supporters die de verplaatsing naar Leuven niet (kunnen) meemaken, blijven zo niet op hun honger zitten. Als Malinwa wint, is het zeker van de eerste Champions'-Play-Off-deelname uit haar geschiedenis.