Nazinho geeft hoop niet op voor Champions' Play-offs: We moeten winnen

Nazinho geeft hoop niet op voor Champions' Play-offs: "We moeten winnen"

14 maart - 16:41
1

Zondag neemt Cercle Brugge het op tegen RWDM op de laatste speeldag van de reguliere competitie. De vereniging heeft er een erg sterk seizoen opzitten, maar zou dit graag nog bekroond zien met een ticket voor de Champions' Play-offs. Flankspeler Flávio Nazinho blikt vooruit op het duel.

Door een 1 op zes in de laatste twee wedstrijden, liet Groen-Zwart zich alsnog uit de top zes zakken. "Dat is bijzonder jammer, zeker als je ziet hoe we in Charleroi met tien man er toch nog in slaagden de betere ploeg te blijven", aldus Nazinho. "Natuurlijk heeft Warleson ons recht gehouden door die strafschop te stoppen, maar in de slotminuten was de beste kans voor de wedstrijd nog voor Leonardo Lopes."

Zondag kan Cercle zich alsnog kwalificeren voor de Champions' Play-offs, indien KV Mechelen of KRC Genk punten laten liggen. "We moeten absoluut winnen. En dan hopen dat dit voldoende is om weer naar de zesde plaats te springen", aldus Nazinho.

Nazinho wordt door Cercle gehuurd van Sporting Lissabon, met aankoopoptie. Toch weet de flankspeler nog niet of een verlengd verblijf al zeker is. "Ik voel me uitstekend bij Cercle en zie het zeker zitten om hier nog wat langer te blijven. Maar eerst wil ik in de Champions' play-offs geraken. Daarna zien we wel verder", besluit Nazinho.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.