Mbappé klaagt bekende kebabzaak-eigenaar aan: Heb je niks beters te doen?

Mbappé klaagt bekende kebabzaak-eigenaar aan: "Heb je niks beters te doen?"

14 maart - 12:44
2

Opvallend nieuws: Kylian Mbappé en zijn team willen de eigenaar van een kebabzaak aanklagen voor het gebruiken van zijn naam in de beschrijving van één van zijn broodjes. Met de beschuldigende vinger wordt gewezen naar Mohamed Henni, een influencer gevestigd in Marseille.

Henni, een Olympique Marseille-fan met 1,8 miljoen volgers op Instagram, ontving woensdagochtend een gecertificeerde brief van Mbappé's advocaat, meldt ESPN. In de brief eist Mbappé dat Henni zijn naam binnen acht dagen van het menu verwijdert. Anders zou hij voor de rechter worden gedaagd voor het, zonder toestemming, gebruiken van zijn naam met commerciële doeleinden.

De ondernemer zou één van zijn broodjes als volgt hebben omschreven: 'Bakkersbrood, zo rond als Mbappé's schedel.' Zelf ziet Henni echter geen problemen. Hij reageert dan ook verbaasd op de aanklacht. 'Schaam je je niet? Heb je niets anders te doen? Me aanklagen voor zoiets nutteloos? Het is ongelooflijk. Ik kan het niet geloven', deelt de influencer op zijn eigen Instagram

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.