Sky Sports bespreekt wild gerucht: PSG ziet Mbappé-vervanger bij Man Utd lopen

Sky Sports bespreekt wild gerucht: PSG ziet Mbappé-vervanger bij Man Utd lopen

14 maart - 09:44
2

Marcus Rashford is door The Mirror gelinkt aan een overstap naar Paris Saint-Germain. In de Franse hoofdstad zou men ervan overtuigd zijn dat de aanvaller van Manchester United in de voetsporen van Kylian Mbappé kan treden. 

De toekomst van Mbappé lijkt vast te staan. Real Madrid wordt al jarenlang genoemd als vervolgstap voor de steraanvaller. Komende zomer lijkt het er dan echt van te komen. Als opvolger heeft PSG niemand minder dan Rashford op het oog, aldus The Mirror

Het wilde gerucht wordt besproken in de studio van Sky Sports. "Ik krijg de impressie dat als er 80 miljoen pond (omgerekend 93 miljoen euro, red.) op tafel wordt gelegd, United over gaat tot een verkoop", is de verwachting. 

De journalist denkt dat een vertrek van Rashford bij United misschien niet eens zo'n slecht idee is. "Hij is een lokale jongen, een jeugdproduct. Daarom staat er meer druk op zijn doen en laten. In Parijs zou hij één van de sterspelers zijn." De aanvaller is dit jaar onder manager Erik ten Hag allerminst bezig aan zijn beste seizoen. De teller van Rashford staat na 27 Premier League-wedstrijden op zeven doelpunten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.