Cercle haalt alles uit de kast: video met fitte Van der Bruggen en ticketactie

Cercle haalt alles uit de kast: video met fitte Van der Bruggen en ticketactie

13 maart - 13:28
2

Het kalf is nog niet verdronken, maar op de slotspeeldag van de reguliere competitie heeft Cercle Brugge haar lot niet langer in eigen handen. Toch is het geloof in een goede afloop nog groot. Cercle haalt werkelijk alles uit de kast om via RWDM alsnog in de Champions' Play-Off te landen.

Het is erop of eronder volgend weekend. Dat geldt voor alle zestien ploegen uit de Jupiler Pro League en dus ook voor Cercle. De Vereniging komt momenteel één puntje te kort voor deelname aan de begeerde Champions' Play-Off. De opdracht is dan ook simpel: zelf winnen van RWDM en hopen dat KRC Genk en/of KV Mechelen een misstap begaan. Om de spanning helemaal compleet te maken, is er met KAA Gent nog een vierde hond in het kegelspel.

Cercle hoopt vurig dat de eigen aanhang de spelers naar het delirium kan schreeuwen. Daarom worden kosten noch moeite gespaard. In een video pept Hannes Van der Bruggen de fans op. Volgens hem gelooft de spelersgroep nog volop in een ommezwaai richting top-zes. Van der Bruggen roept de groen-zwarte Bruggelingen dan ook op om massaal naar het stadion te komen.

Daar hoeven ze hun geldbuidel niet (ver) voor open te trekken. Elke abonnementshouder mag immers gratis een tweede persoon meenemen. Bovendien kunnen mensen zonder abo (en zonder kennissen met een abo) een kaartje aankopen voor amper vijf euro. Op die manier hoopt Cercle alvast RWDM opzij te zetten. De tweede voorwaarde moet op andere velden ingevuld worden ...