Still (Stade Reims): Soms wil ik gewoon een Kinder eten, dat ze me gerust laten

Still (Stade Reims): "Soms wil ik gewoon een Kinder eten, dat ze me gerust laten"

12 maart - 14:41 Laatste update: 14:44

Will Still doet het niet lang slecht als coach van Stade Reims in de Franse Ligue 1. Reims staat na 25 speeldagen op een verdienstelijke negende plaats en geeft zich nog niet gewonnen voor de Europese plekken. Still reageert voor de camera van Eleven DAZN op het leven van een hoofdcoach.

Volgens de Belg met Engelse roots is het niet altijd evident om hoofdcoach te zijn op het hoogste niveau. "Je moet met alles bezig zijn", aldus Still. "Hoe je je gedraagt, wat je zegt, hoe je met de gasten omgaat, hoe de buitenwereld je ziet… Soms wil ik gewoon naar huis gaan, een Kinder eten en dat ze me dan allemaal gerust laten."

Toch zou hij zijn job voor geen geld van de wereld willen missen. "En dan, het gevoel dat je krijgt als je een wedstrijd wint…", glimlacht Still. "Dat maakt al het gepieker de moeite waard. Alle vragen, alle bedenkingen over wat er wel of niet zou werken."

Afgelopen winter werd Still nog gelinkt aan Sunderland AFC. Onze landgenoot heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag in Engeland aan de slag zou gaan. Benieuwd of Still volgend seizoen aan de slag blijft in de Ligue 1, of misschien toch de stap over het kanaal zal maken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.