Reine-Adélaïde voor derby RWDM – Anderlecht: “Vol huis, iets bijzonders”

Reine-Adélaïde voor derby RWDM – Anderlecht: “Vol huis, iets bijzonders”

7 maart - 19:34 Laatste update: 20:02

Jeff Reine-Adélaïde, de middenvelder van RWDM, blikt vooruit op de derby tegen RSC Anderlecht. Paars-wit komt op bezoek bij RWDM en Reine-Adélaïde kijkt er naar uit om de derby te spelen. Reine-Adélaïde is zich ervan bewust Anderlecht de grote favoriet is tegen RWDM.

Reine-Adélaïde geeft aan dat RWDM uitkijkt naar de derby tegen Anderlecht. “Ik voel vooral gezonde opwinding. Ik heb in mijn voetbalcarrière al heel wat derby’s meegemaakt, maar deze voelt toch ook aan als een speciale. Voor de eerste keer dit seizoen zullen we voor een vol huis spelen. Op zich dat alleen al, is iets bijzonders”, citeert Het Laatste Nieuws Reine-Adélaïde.

Reine-Adélaïde weet dat Anderlecht de grote favoriet is wanneer het op bezoek komt bij RWDM. “Anderlecht zit met 5 zeges op rij in een zeer goede flow en zal die ongetwijfeld willen doortrekken. Wij hebben al tien wedstrijden op rij niet meer kunnen winnen. Dat weegt op de groep, maar een derby is toch iets anders dan een andere wedstrijd. Misschien kunnen we wel verassen”, besluit Reine-Adélaïde aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.