Vermoedelijke elf Club Brugge tegen Molde: Ook Vetlesen niet van de partij

Vermoedelijke elf Club Brugge tegen Molde: Ook Vetlesen niet van de partij

7 maart - 08:20 Laatste update: 09:11
4

Donderdagavond strijdt Club Brugge tegen Molde FK in de Conference League. Trainer Ronny Deila heeft echter niet de beschikking over enkele sleutelspelers. VoetbalPrimeur.be heeft uitgezocht wat de mogelijke opstelling kan worden.

Club Brugge kan geen beroep doen op Simon Mignolet, Igor Thiago, Antonio Nusa, Eder Balanta, en Hugo Vetlesen. Dat betekent dat Ronny Deila zal moeten improviseren op meerdere linies.

Daartoe werd Deila al gedwongen tijdens de match tegen KRC Genk van afgelopen zondag. Echter was middenvelder Hugo Vetlesen daar nog wel van de partij. Het ontbreken van de middenvelder kan Deila mogelijk opvangen door middenvelder Casper Nielsen in te zetten.

De vermoedelijke opstelling kan er dan als volgt uitzien: Jackers; De Cuyper, Ordonez, Mechele, Odoi; Onyedika, Vanaken, Nielsen; Skoras, Jutgla, Skov Olsen.

De eerste wedstrijd in de achtste finales van de heenronde in de Conference League vindt plaats in Noorwegen en begint om 18:45.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.