'Mbappé ontevreden met huidige situatie bij PSG: sterspeler moet zich inhouden'

'Mbappé ontevreden met huidige situatie bij PSG: sterspeler moet zich inhouden'

3 maart - 12:18
3

Kylian Mbappé is totaal niet blij met zijn huidige situatie bij Paris Saint-Germain. De topspits vertrekt aan het eind van dit seizoen bij de Franse club en de laatste weken wordt hij steeds vaker en sneller gewisseld. Coach Luis Enrique gaf aan dat PSG ook moet leren om zonder Mbappé te spelen, maar dat vindt de spits jammer.

Volgens L’Équipe is Mbappé ontevreden over zijn huidige situatie in de Franse hoofdstad. De spits vindt het onterecht dat hij steeds vaker wordt gewisseld, zonder dat hij last heeft van blessures. Vrijdag werd Mbappé in de rust al naar de kant gehaald door zijn trainer Enrique. Ondanks zijn onvrede wil Mbappé geen stennis schoppen in de groep van PSG en daarom houdt hij zijn gevoel in.

Na de wedstrijd tegen Monaco verdedigde Enrique zijn keuzes op de persconferentie. "Dit was honderd procent mijn beslissing. Vroeg of laat moeten we eraan wennen om ook zonder Kylian te spelen. En als trainer is het altijd mijn doel om de beste oplossing voor het team te vinden. Dit vond ik ditmaal het beste." Mbappé vertrekt aan het eind van dit seizoen bij PSG. Het is nog niet bekend waar hij nu gaat spelen, maar Real Madrid zou nadrukkelijk in de race zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.