Arsenal komt met geweldige blessure-update: 'Welkom terug, Jurriën'

Arsenal komt met geweldige blessure-update: 'Welkom terug, Jurriën'

28 februari - 19:41
1

Jurriën Timber heeft een grote stap gezet richting zijn rentree bij Arsenal. De verdediger heeft de groepstraining weer hervat, zo blijkt uit beelden die The Gunners delen. Dat is ook goed nieuws voor bondscoach Ronald Koeman, met het oog op het EK.

Bij zijn Premier League-debuut liep Timber meteen een zware knieblessure op. Hoe lang de Oranje-international uit de roulatie ligt werd toen niet helemaal duidelijk, maar dat Timber een lange revalidatie te wachten stond was zeker. Achter het EK van komende zomer stond daardoor ook een vraagteken. Nu komt Arsenal met een mooie update.

Woensdag stond Timber namelijk weer op het veld van het Emirates Stadium, waar hij terugkeerde in de groepstraining. 'Welkom terug, Jurriën', schrijft Arsenal op social media, met daarbij foto's van de oud-Ajacied. Recent zei manager Mikel Arteta al goede hoop te hebben op een rentree van Timber dit seizoen. "In de komende weken zal hij meer dingen op het veld gaan doen", vertelde de Spanjaard onder meer.

Wanneer Timber weer onderdeel uit kan maken van de wedstrijdselectie van Arsenal, zal in de komende weken moeten blijken. The Gunners zijn nog in de race voor het landskampioenschap en de Champions League-bokaal. Het heeft er ook alle schijn van dat Timber fit genoeg is om mee te gaan naar het EK, dat over iets minder dan vier maanden van start gaat.