Van Bommel voor Antwerp – Oostende: “Wij moeten altijd gewoon doorgaan”

Van Bommel voor Antwerp – Oostende: “Wij moeten altijd gewoon doorgaan”

28 februari - 17:20
1

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, blikt vooruit op de returnmatch van Antwerp tegen KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. De heenmatch bij De Kustboys eindigde in een 1-1 gelijkspel, volgens van Bommel moet Antwerp doorstoten naar de finale.

Van Bommel vertelt over het gevaar van de Croky Cup voor Antwerp – Oostende. “Iedereen kan van iedereen winnen, zeker in de beker. KVO heeft Genk verslagen. Dat is het gevaar van de beker, kijk maar naar het buitenland”, citeert Het Laatste Nieuws van Bommel.

Van Bommel geeft wel aan dat Antwerp verplicht is om over twee wedstrijden te winnen van Oostende. “Maar wij mogen ons niet verschuilen. Wij moeten naar de finale. Als wij twee keer tegen Oostende spelen, moeten we gewoon altijd doorgaan”, besluit van Bommel.

De andere halve finale vindt op woensdagavond plaats tussen Union SG en Club Brugge. Daarin wordt bepaald wie de tegenstander wordt van Antwerp of Oostende in de finale van de Croky Cup.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.