OH Leuven nog tegen Union SG, Club Brugge en KV Mechelen: “Het wordt knokken”

OH Leuven nog tegen Union SG, Club Brugge en KV Mechelen: “Het wordt knokken”

26 februari - 19:37
1

Ewoud Pletinckx, de 23-jarige centrale verdediger van OH Leuven, blikt vooruit op de aankomende drie matchen van Leuven in de Jupiler Pro League. Leuven staat slechts één punt boven de degradatiezone en heeft met Union SG, Club Brugge en KV Mechelen een loodzwaar programma voor de boeg.

Leuven had de laatste weken moeite om tegen directe concurrenten punten te pakken in de Jupiler Pro League. “Spijtig dat we niet meer punten hebben kunnen pakken tegen de rechtstreekse concurrenten. Aan de andere kant denk ik wel dat de grote ploegen ons beter liggen. Dan krijgen we iets meer ruimte. Ik heb er daarom ook nog altijd vertrouwen in dat we het gaan afmaken”, deelt Pletinckx aan Het Nieuwsblad.

Pletinckx weet dat het met Union, Club Brugge en Mechelen drie flinke opponenten treft in de Jupiler Pro League. “Het gaat strijden worden tot op het einde. Dat wisten we eigenlijk al, maar ergens hoopten we toch om iets vroeger safe te zijn. Dat zal er niet inzitten. We staan gelukkig net boven de rode zone, dus de ploegen achter ons zullen ons moeten inhalen. Het wordt knokken om dat vast te houden tot op het einde”, besluit Pletinckx.