‘Van der Brempt maakt indruk, Europese clubs willen ex-Club Brugge-speler’

‘Van der Brempt maakt indruk, Europese clubs willen ex-Club Brugge-speler’

9 februari - 22:12
2

Ignace Van der Brempt staat onder contract bij RB Salzburg, maar dit seizoen speelt de back op huurbasis bij Hamburger SV. In de Duitse tweede klasse maakt de ex-Club Brugge-speler indruk.

Bij HSV is Van der Brempt een sterkhouder met vier assists in zestien competitiewedstrijden. HSV staat momenteel tweede in de Duitse tweede klasse en promotie naar de Bundesliga behoort aldus bij de opties. HSV heeft echter geen aankoopoptie bedongen.

Dat wil niet zeggen dat de club niet zal proberen om Van der Brempt definitief over te nemen. Het Nieuwsblad laat weten dat er echter nog Bundesliga-clubs op de loer liggen. Mönchengladbach (het nummer dertien), Wolfsburg (elfde) en Union-tegenstander Frankfurt (zesde), zijn geïnteresseerd.

Ook het Italiaanse AS Roma van Romelu Lukaku en het Franse Nice hebben Van der Brempt op het oog. Bij RB Salzburg heeft hij nog een contract tot 2026.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.